Ταϊλανδέζικο Κόκκινο Κάρυ με Κοτόπουλο

Ξεκινήστε με το βράσιμο του κοτόπουλου με το σκόρδο και το τζίντζερ σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Μόλις μαγειρευτεί το κοτόπουλο, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά.

Υλικά:

  • Κοτόπουλο (περίπου 500 γρ)
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κομμάτι τζίντζερ, ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας πάστα κάρι
  • Κρέμα καρύδας (προαιρετικά)
  • Λαχανικά της επιλογής σας
  • Αλάτι, για γεύση

Οδηγίες:

  1. Βράστε το κοτόπουλο με το σκόρδο και το τζίντζερ.
  2. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράστε για 10 λεπτά.

Οι γεύσεις είναι εξαιρετικές, με μια κρεμώδη σάλτσα που συνδυάζει την πικάντικη πάστα κάρι.