• Συνολικός χρόνος Παρασκευής: 30 λεπτά.
    Μαγείρεμα: 10 λεπτά.

 

  • Συστατικά
    2 κιλά στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα χωρίς κόκαλα,
    1/4 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας,
    6 κουταλιές νερό,
    1/4 φλιτζάνι κέτσαπ
    1/4 φλιτζάνι μέλι
    2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​τζίντζερ
    2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
    1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    2 κουταλιές αραβοσίτου
    12 στρογγυλά φύλλα ρυζιού 
    3 φλιτζάνια μπρόκολο
    3/4 φλιτζάνι τραγανό chow mein noodles

 

Διαδικασία

Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα πίεσης. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε τη σάλτσα σόγιας, 1/4 φλιτζάνι νερό, κέτσαπ, μέλι, πιπερόριζα και λάδι ανακατεύουμε με το κρεμμύδι και το ρίχνουμε πάνω από το κοτόπουλο. Κλείστε το καπάκι με κλειστή βαλβίδα απελευθέρωσης πίεσης. Ρυθμίστε την πίεση ψησίματος στο ψηλό για 7 λεπτά.   Αφαιρέστε το κοτόπουλο. τεμαχίστε με 2 πιρούνια και αφήστε το  στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το άμυλο καλαμποκιού και αφήνετε 2 κουταλιές της σούπας νερό μέχρι να μαλακώσετε. Σιγοβράζουμε, ανακατεύουμε συνεχώς, 1-2 λεπτά. Αφαιρέστε τη σάλτσα από τη χύτρα πίεσης. Αφαιρέστε το κοτόπουλο με σάλτσα 3/4 φλυτζανιών. Αφήστε το υπόλοιπο της σάλτσας  για την εξυπηρέτηση .

Γεμίστε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο με νερό. Βυθίστε ένα περιτύλιγμα ριζόχαρτο σε νερό μέχρι να είναι εύκαμπτο, περίπου 45 δευτερόλεπτα (μην μαλακώστε εντελώς).  Τοποθετήστε το περιτύλιγμα σε μια επίπεδη επιφάνεια. Γεμίστε τα φύλλα ρυζιού με 1/4 φλιτζάνι κολοκύθας, 1/3 φλιτζάνι κοτόπουλο μείγμα και 1 κουταλιά της σούπας ζυμαρικά στο τρίτο κάτω μέρος του περιτυλίγματος. Διπλώστε και στις δύο πλευρές του περιτυλίγματος. Διπλώστε το κάτω από το γέμισμα και, στη συνέχεια, στρέψτε το σφιχτά. Τοποθετήστε σε μια επίπεδη επιφάνεια με την ραφή πλευρά προς τα κάτω. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα συστατικά.

Σερβίρετε με επιλεγμένη σάλτσα.