Μπορείτε να κάνετε την αγαπημένη σας σούπα udon πολύ νόστιμη. Το άρωμα της βάσης παρασκευής σάλτσας σόγιας σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση. Είναι μια από τις ψυχικές τροφές της Ιαπωνίας που την αγαπούν όλοι. Από μικρά παιδιά μέχρι ενήλικες.

Σερβίρεται
για 2 άτομα Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά

Υλικά
700 cc Νερό
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές της σούπας mirin
1 κουταλιά της σούπας ζωμός σούπας Dashi
200 g Udon  φρέσκο
​​1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
Surimi 4 μπαστουνάκια ή γαρίδες
Προετοιμασία
Βάλτε νερό σε ένα τηγάνι και βράστε, βράστε το udon.
Ανεβάζουμε το βρασμένο udon στο σουρωτήρι και το στραγγίζουμε.
Βάλτε νερό σε ένα τηγάνι, βράστε το και ρίξτε ένα ζωμό σούπας ντάσι.
Προσθέστε το mirin.
Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας.
Σερβίρουμε udon στο σκεύος και ρίχνουμε τη σούπα.
Επικάλυψη με ραβδιά καβουριών και φρέσκο ​​κρεμμύδι.