Ξεκινήστε με το βράσιμο του κοτόπουλου με το σκόρδο και το τζίντζερ πρώτα σε μια μεγάλη

κατσαρόλα. Μόλις μαγειρευτεί το κοτόπουλο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε

τα υπόλοιπα συστατικά στο δοχείο. Απλά σιγοβράστε για άλλα 10 λεπτά και είστε έτοιμοι να φάτε.

 

Οι γεύσεις είναι έξω από αυτόν τον κόσμο, μια κρεμώδη σάλτσα που πακετάρει

κάποια ζεστασιά από την πάστα κάρι, τόσο πιο πολλή είναι η πικάντικη, τόσο

το καλύτερο, δεν είναι πραγματικά πικάντικη. Χρησιμοποίησα 4 κουταλιές της σούπας σε αυτή τη συνταγή και αρωματίζω το πιάτο ωραία δίνοντάς το μόνο ένα κομμάτι από ένα πικάνικο λάκτισμα.