Δροσιστικό κινέζικο επιδόρπιο.

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
Συνολικός χρόνος 25 λεπτά

Συστατικά

3/4 φλιτζάνι πέρλες ταπιόκας (small)


1 φλιτζάνι γάλα καρύδας


1 φλιτζάνι γάλα


1/2 φλιτζάνι ζάχαρη


Διαδικασία:
Φέρτε μια μέτρια κατσαρόλα με νερό να βράσει.
Προσθέστε τις πέρλες ταπιόκας σε βραστό νερό.
Μαγειρέψτε για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνουν διαφανής οι πέρλες (ο ιδανικός χρόνος μαγειρέματος θα είναι στο πακέτο).
Ξεπλύνετε τις πέρλες κάτω από κρύο νερό. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Βράζουμε 8 φλιτζάνια νερό και προσθέτουμε τη ζάχαρη για να φτιάξουμε σιρόπι ζάχαρης.
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Συνδυάστε τις κρύες πέρλες, την κρέμα καρύδας, το γάλα και το σιρόπι ζάχαρης και ανακατέψτε καλά.
Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε παγωμένο.

Σημειώσεις

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πολύ νερό για να βράσετε τις πέρλες ταπιόκας. Αν δεν υπάρχει αρκετό νερό, θα καεί εύκολα και θα κολλήσει στον πάτο του τηγανιού. 
Έχει ακόμα καλύτερη γεύση αν προσθέσετε κομμένα φρούτα.