Υλικά:

Σάλτσα Τάμαριντ:

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Σωτάρετε σε ένα γουοκ ή σε τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο ή το κρεμμύδι ώσπου να ροδίσει.

2. Προσθέτετε το  κοτόπουλο και σιγοτηγανίζετε ώσπου να τηγανιστεί καλά. Προσθέτετε τις γαρίδες, το ραπανάκι και το τυρί σόγιας. Μετά, προσθέτετε τη ζάχαρη, τη σάλτσα ψαριού, το χυμό Tamarind και το ανακατεύετε καλά. 

3. Στη συνέχεια βάζετε τα noodles με το  υπόλοιπο μείγμα, τα σωτάρετε και τα ανακατεύετε καλά μέχρι τα noodles να απορροφήσουν τα υγρά. Έπειτα, χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Τέλος, προσθέτετε, το πράσινο κρεμμύδι και τη φύτρα φασολιού.

4. Στολίζετε το πιάτο με ψιλοκομμένα φυστίκια, την τριμμένη κόκκινη πιπεριά, καθώς και με το γλυκολέμονο και το φρέσκο κρεμμύδι.