Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Blog RSS Feed

03 Σεπ Πώς να Φτιάξετε Τέλειο Τεμπούρα με Μείγμα Τεμπούρα
0 9
Το panko, ή το breading, που εισήχθη για πρώτη φορά στην Ιαπωνία από Πορτογάλους εμπόρους, ήταν ένα άμεσο χτύπημα από τους Ιάπωνες εστιατόρια…και τους μάγειρες που το ετοίμασαν. Ονομάζεται «Tempura», αυτή η ιαπωνική άποψη για τα τηγανητά φαγητά μπορεί να βρεθεί σε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και τώρ..
23 Αυγ Kewpie μαγιονέζα: Το Μυστικό Συστατικό για Ενίσχυση του Umami
merkado 0 37
KewpieΗ μαγιονέζα Kewpie, με την πλούσια και ελαφρώς ξινή γεύση της, δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη μαγιονέζα. Παρασκευάζεται με κρόκους αυγών αντί για ολόκληρα αυγά και αρωματίζεται με λίγο ξίδι από ρύζι και MSG, αποτελώντας το απόλυτο μυστικό συστατικό για την ενίσχυση του umami στα πιάτα σας. Εί..
23 Αυγ Πάπια Πεκίνου: Η Αυθεντική Κινέζικη Συνταγή
merkado 0 35
Πάπια Πεκίνου: Η Αυθεντική Κινέζικη ΣυνταγήΕισαγωγήΗ Πάπια Πεκίνου είναι ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της κινεζικής κουζίνας, γνωστή για την τραγανή της πέτσα και την ζουμερή της σάρκα. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή σας καθοδηγεί μέσα από τα βήματα για να φτιάξετε μια αυθεντική Πάπια Πεκίνου που θα εντ..
23 Αυγ Cardinal Soy Sauce Sweet (Kecap Manis) 630gr
0 24
Eίναι παχύρεστη, γλυκιά, αλμυρή και μια κουταλιά δεν είναι ποτέ αρκετή. H Cardinal Kecap Manis δίνει γεύση στις συνταγές σου και είναι η πιο γλυκιά πρόταση για dipping.Για αγορά πατήστε εδω: Γλυκιά παχύρευστη σόγια..
23 Αυγ Τσοπστικς: Ένα Πολιτιστικό Σύμβολο και Εργαλείο Φαγητού
merkado 0 44
    Τσοπστικς: Ένα Πολιτιστικό Σύμβολο και Εργαλείο ΦαγητούΤα τσοπστικς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ανατολικής Ασίας για χιλιάδες χρόνια, συμβολίζοντας όχι μόνο ένα εργαλείο για φαγητό αλλά και μια σύνδεση με την παράδοση και την κληρονομιά. Προερχόμενα από την αρχαία Κίνα, αυτά τ..
23 Αυγ Ρυζάλευρο & κολλώδες ρυζάλευρο: Η διαφορά ανάμεσα στο ρυζάλευρο και το κολλώδες ρυζάλευρο
merkado 0 26
Η διαφορά ανάμεσα στο ρυζάλευρο και το κολλώδες ρυζάλευροΌπως και εδώ, στην Ασία, το αλεύρι είναι ένα από τα βασικά συστατικά για πολλά πιάτα. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει πολύ ρύζι εκεί, το ρυζάλευρο ειδικά έχει γίνει η βάση πολλών πιάτων. Αλλά τα είδη του ρυζάλευ είναι τόσο διαφορετικά όσο το ρύζ..
23 Αυγ Η διαφορά μεταξύ noodles ρυζιού και Glass noodles
merkado 0 38
Η διαφορά μεταξύ noodles ρυζιού και glass noodlesΜας ρωτούν συνέχεια ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων ζυμαρικών. Από έξω μοιάζουν πολύ. Και τα δύο είναι λευκά έως ελαφρώς διαφανή, επιμήκη και έχουν διαφορετικά πάχη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μικρές διαφορές που ξεχωρίζουν σαφώς τα nood..
23 Αυγ Oyster Sauce: Το Μυστικό της Τέλειας Μαρινάδας
merkado 0 36
Oyster Sauce: Το Μυστικό της Τέλειας ΜαρινάδαςΗ Oyster Sauce, γνωστή και ως σάλτσα στρειδιών, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυστικά της ασιατικής κουζίνας που μπορεί να απογειώσει τη γεύση των πιάτων σας. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά χρήσιμα τιπς μαγειρικής για να δημιουργήσετε την τέλεια μαρινάδα με..
23 Αυγ Μύθοι και Αλήθειες για τα Ασιατικά Τρόφιμα: Τι Πρέπει να Ξέρεις
merkado 0 32
Μύθοι και Αλήθειες για τα Ασιατικά Τρόφιμα: Τι Πρέπει να ΞέρειςΤα ασιατικά τρόφιμα έχουν κυριαρχήσει στις κουζίνες του κόσμου, μακαριτικά μας ταξιδεύουν με τις εξαιρετικές γεύσεις και τα μοναδικά αρώματα. Ωστόσο, γύρω από τις ασιατικές κουζίνες υπάρχουν μύθοι που συχνά παραπληροφορούν ή συγχέουν το ..
23 Αυγ Κιμτσί: Η Παράδοση της Κορεάτικης Κουζίνας
merkado 0 17
Κιμτσί: Η Παράδοση της Κορεάτικης Κουζίνας Το κιμτσί, ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της κορεάτικης κουζίνας, έχει καταστεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της Κορέας. Αυτό το καυτερό τουρσί λαχανικών δεν είναι απλώς ένα συνοδευτικό πιάτο, αλλά ένα πανάρχαιο έργο τέχνης στη γαστρονομ..
22 Αυγ Πώς να μαγειρέψετε ρύζι A1 Basmati
0 41
Οδηγίες μαγειρέματος για τη μέθοδο ανοιχτού τηγανιού:Για 2 μερίδες χρησιμοποιήστε 120 γρ Ρύζι Α1 Pure Basmati ή 1 φλιτζάνι.Πλένουμε το ρύζι με κρύο νερό χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι ή ξεπλένουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να τρέξει καθαρό το νερό. Αυτό το ζωτικής σημασίας βήμα πριν από το μαγείρεμα αφα..
22 Αυγ Πικάντικα Udon Νουντλς με Gochujang | Αυθεντική Κορεάτικη Συνταγή
0 29
Αυτό το γρήγορο stir-fry με noodle gochujang, εμπνευσμένο από την Κορέα, είναι γεμάτο με γεύση και διαρκεί 10 λεπτά, καθιστώντας το το τέλειο γεύμα μεσοβδόμαδα.Συστατικά2 κουταλιές της σούπας gochujang2 κουταλιές της σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας1 κουταλιά της σούπας μέλι (ή νέκταρ αγαύης, αν είναι v..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 29 (3 Σελ.)
📢 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
🎉 Απόλαυσε 10% έκπτωση στις αγορές σου έως και 9/10/2024! Χρησιμοποίησε τον κωδικό: MERK10 κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σου και κέρδισε έκπτωση 10% για παραγγελίες έως 25€! Μην το χάσεις! 😍 Πρόλαβε τώρα και επωφελήσου από αυτήν την καταπληκτική προσφορά! Ψώνισε τώρα και κέρδισε! 🛒